Sjamanistische Healing

Sjamanistische Healing

Terug naar moeder aarde.

Deze zes avonden zijn zowel voor vrouwen als voor mannen een feest voor lichaam, geest en ziel omdat we een diepe innerlijke verbinding maken met het belangrijkste deel van Het Zelf, de Ziel.

Het doel is om ons overspannen hoofd, oftewel het ego op de diepst mogelijke manier te reinigen door terug te gaan in de tijd. Tijdens de eerste “reis” gaan we terug naar de eerste of oudste herinnering en we reinigen jouw pad onderweg. Tijdens de tweede “reis” gaan we door het geboortekanaal terug in de tijd van voor de geboorte en we nemen nog wat delen mee die tijdens de eerste sessie over het hoofd zijn gezien. De derde “reis” wordt een puzzeltocht waarin je als puzzelstukjes uit elkaar wordt gehaald en je jezelf weer in elkaar mag zetten op een nieuwe manier die veel beter bij je past dan de oude. Tijdens de zes avonden komt van alles aan bod, van Boeddhisme tot Mantrazang en alles wat voor jou mag werken om jezelf weer helemaal te mogen zijn.

De behaalde resultaten zijn verbluffend, mensen ervaren zichzelf als minder stressvol of meer stress bestendig. Gereinigd tot in het bot of een ervaring die verder gaat dan het lichaam alleen. In plaats van dat je ego de baas is over je gedachten ben jezelf weer “in control” en die kracht te ervaren is een prachtige belevenis.

Deze avonden kunnen op elke plaats in Nederland en Vlaanderen plaatsvinden. Interesse? Bel !

FB IMG 1503340702103