boeddha healing

Boeddhistische Healing

 

Deze vier avonden zijn zowel voor vrouwen als voor mannen bedoeld die meer willen halen uit het leven. Het is een feest voor lichaam, geest en ziel omdat we een diepe innerlijke verbinding maken met het belangrijkste deel van ons mens zijn: de Ziel. Het doel is om ons overspannen hoofd, oftewel het ego op de diepst mogelijke manier te reinigen.

 

Tijdens deel één krijg je een klein stuk theorie over het boeddhisme en een eenpunts meditatie, samatha, om je hoofd rustig te maken. Aandachtig zijn in het nu en tips hiervoor.

Deel twee nemen we de vijf storende emoties door en via de eenpunts meditatie krijg je een opdracht en oefenmateriaal voor thuis om vooruitgang te boeken.

Tijdens deel drie spreken we de opdracht door, stukje theorie over Chenrezig en beoefenen we compassie voor jezelf, je vrienden en familie en je zogenaamde vijanden (huiswerkopdracht hierover), schrijfoefening triggers van jezelf in het nu naar het verleden.

Deel vier: doorspreken deel drie, inzicht meditatie: oppervlakkige triggers leiden ons naar diepere gevoelens in het verleden. Medicijn Boeddha healing.

 

 De behaalde resultaten zijn verbluffend, mensen ervaren zichzelf als minder stressvol of meer stress bestendig. Gereinigd tot in het bot of een ervaring die verder gaat dan het lichaam alleen. In plaats van dat je ego de baas is over je gedachten ben jezelf weer “in control” en die kracht te ervaren is een prachtige belevenis.

 

De vier avonden worden gegeven in Breda, Gorinchem en Wernhout. Stuur een mail naar welke plaats je voorkeur uitgaat en de informatie volgt z.s.m.