klank concert Gorinchem

Earth Sounds Klankhealing concert

Wanneer: ivm verscherpte maatregelen uitgesteld
Locatie: De Bunker, vijfde uitgang 3-5, Gorinchem
Toegangsprijs: € 20.00

Ingeborg van Berkel en Paul Melis geven een heerlijk lig concert met vele sjamanistische instrumenten. Elke klank van een instrument vibreert op een ander level en komt op verschillende manieren het lichaam binnen. Wij stemmen ons af met elkaar en met de personen in de groep. Intuïtief maken we gebruik van de klanken van verschillende instrumenten en tezamen met onze intentie worden de vibraties afgestemd op wat de betreffende persoon of groep nodig heeft.

Een klankhealing concert is een heel bijzondere ervaring en absoluut een aanrader om jezelf eens te trakteren op een reis in onder- of boven bewustzijn. Een klankenbad waarin je je heerlijk kunt ontspannen. Omringt door liefdevolle klanken kom je helemaal in het Nu en ervaar je wat deze helende klanken met je kunnen doen.

Meenemen: luchtbed of tuinstoel kussens én een slaapzak of deken.

Inloop is vanaf 19.30, het concert begint om acht uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Aanmelden kun je bij Paul  via mail: paa.melis@gmail.com of op 06-1677 2844 of bij Ingeborg via ingeborgvb@gmail.com of op 06-4043 4321. Afzeggen minimaal 48 uur voor aanvang concert. Het maximaal aantal plaatsen is 14.concert bunker