klank concert Kasterlee

Earth Sounds Klank Healing concert

Wanneer: ivm verscherpte maatregelen uitgesteld
Locatie: De Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee
Toegangsprijs: € 25,00

Ingeborg van Berkel en Paul Melis geven een heerlijk lig concert met vele sjamanistische instrumenten. Elke klank van een instrument vibreert op een ander level en komt op verschillende manieren het lichaam binnen. Wij stemmen ons af met elkaar en met de personen in de groep. Intuïtief maken we gebruik van de klanken van verschillende instrumenten en tezamen met onze intentie worden de vibraties afgestemd op wat de betreffende persoon of groep nodig heeft.

Een klankhealing concert is een heel bijzondere belevenis en absoluut een aanrader om jezelf eens te trakteren op een reis in jouw onder- of boven bewustzijn. Een klankenbad waarin je je heerlijk kunt ontspannen. Omringt door liefdevolle klanken kom je helemaal in het Nu en ervaar je wat deze helende klanken met je kunnen doen.

IMG 20190525 143345Meenemen: luchtbed of tuinstoel kussens én een slaapzak of deken. Inloop is vanaf 19.00 uur, aanvang concert is om 19.30 en het duurt ongeveer anderhalf uur.

Het aantal plaatsen is maximaal 20. Reserveren en betaling vooraf bij: An Bruylandt, info@kanscoach.be of sms naar 0472 59 22 48
Voor meer info zie www.tashi-delek.nl of www.begin-nu.nl of paa.melis@gmail.com WhatsApp: +31-(0)6-1677284