home

** Een Healing of Reading via Zoom of Whats'App video zijn ook mogelijk, bel met 06-16772844 **

Mijn naam is Paul Melis en mijn kennismaking met "het energetische" is begonnen met Reiki in 1997, maar eigenlijk ben ik mijn hele leven al gevoelig en heb ik dingen zien gebeuren voordat ze daadwerkelijk plaatsvonden.

Daar werd een deur opengezet die heeft geleid tot veel opleidingen, cursussen en workshops. Na het behalen van het Usui Reiki Masterschap heb ik veel gelezen en mij verdiept in Karuna Reiki. Het gebruik van deze extra symbolen heeft veel geopend wat voorheen onbereikbaar leek.

Gebiologeerd door het menselijk lichaam ben ik de Shiatsu Massage opleiding gaan volgen. Deze vorm van masseren door het voelen wat er in de energiebanen gebeurt en door acupressuur de punten weer in balans brengen pas ik inmiddels ruim 16 jaar toe.

Sterk aangetrokken door het sjamanisme ben ik ingewijd in de Munay-Ki riten en ben ik hierdoor veel bewuster gaan leven. Ook de meditaties en begeleide "reizen" spreken mij nog steeds aan en naast het inwijden in de Munay-Ki riten geef ik graag workshops. 

Door het Sjamanisme kwam ik op het pad van het trillingsgetal en ging ik steeds vaker werken met instrumenten om op deze manier contact te maken met verstoringen of disbalans in het lichaam en geef ik naast persoonlijke klank healing sessies ook klank healing concerten en kun je ook een cd van een concert kopen.

Daarna kwam Reading om de hoek omdat ik de gevoelens en de energie van cliënten begon te "lezen". Met deze ontdekking spoorde ik allerlei vastzittende energieën op en kan ik mensen helpen om zich af te stemmen op hun innerlijke kracht. Drie jaar cursussen volgden om ook de energie van voorwerpen en van overledenen "op te pikken"

De laatste vier jaar komen steeds vaker emotionele en psychische vraagstukken om de hoek waardoor ik verder ben gaan zoeken naar antwoorden op onder andere burn-out en om naast het lichaam ook de geest, de ziel of het spirituele verder te helpen. Omdat Boeddhisme een wetenschap is die antwoorden geeft heb ik mezelf hierin verdiept en geef ik graag behandelingen en workshops om jezelf terug te leren kennen.

Onlangs heb ik mogen ervaren wat Vipassana Meditatie met mij heeft gedaan dankzij een retraite van 10 dagen in stilte en met meditaties. Drie weken Inner Power training heeft ook het Sjamanisme en specifiek de natuurkrachten verder uitgediept.

Als laatste heb ik in het begin van 2019 bij H.H. de Dalai Lama de Manjushri initiatie (Boeddha van wijsheid en onderscheidend vermogen) mogen ontvangen. IMG 20190828 201210