Tashi Delek

Solstice-Zonnewende

Hippieland Solstice of Zomerzonnewende feest op woensdag 21 juni 2023

Leven met het ritme van de seizoenen met hun eigen energieën, equinoxen en kenmerken is een belangrijk onderdeel van geïnspireerd leven.

De meeste mensen zijn afgesneden geraakt van deze invloeden, met alle gevolgen van dien. Maan- en planeet standen en seizoensinvloeden hebben een enorme invloed op ons welzijn, vaak zonder dat we daar bewust van zijn.

Meebewegen met de seizoen energieën maakt het leven een stuk makkelijker en fijner. Dit begint met het bewust vieren van de overgangsmomenten van seizoenen. Zoals Solstice, de overgang van lente naar zomer.

Op deze mooie dag houden we een ritueel bij een vuurplaats en vullen we de dag met een krachtvoorwerp maken, een cacaoceremonie met klankenreis en een drumcirkel en sluiten we de dag af met ecstatic dance.

Solstice is het feest van het licht, het begin van de zomer. De tijd van vrijheid en leven, van groeien en ontwikkelen, van zon en genieten. Het vieren van het leven met liefde en hartstocht.

De energie van vandaag helpt je je leven en je koers helder te krijgen. Ook verbind je je met miljoenen anderen die vandaag de zonnewende vieren.

Deze dag ziet er in grote lijnen zo uit:

van 10 – +/-13 uur samenkomen en verbinden rond de vuurplaats en het maken van een krachtvoorwerp met halfedelsteen, hout, schelp, etc

lunch en relax

van 14 – +/-16 uur cacaoceremonie met muzikale klankenreis

relax en avondeten

van 19 – 21 solstice ritueel en drumcirkel

van 21 – 23 ecstatic dance

Deelname aan deze speciale Hippieland Solstice dag kost slechts € 60,00

Opgeven voor deze dag kun je via de www.hippieland.nl/events/solstice-of-zomerzonnewende-feest/

Tashi Delek © 2023