Tashi Delek

Earth Sounds Klank Healing Concert

Wanneer: zondag 24 juli
Locatie: Hortensiadreef 31 in Kalmthout - België
Toegangsprijs: € 35,00

Ingeborg van Berkel en Paul Melis geven een heerlijk lig concert met vele sjamanistische instrumenten. Elke klank van een instrument vibreert op een ander level en komt op verschillende manieren het lichaam binnen. Wij stemmen ons af met elkaar en met de personen in de groep. Intuïtief maken we gebruik van de klanken van verschillende instrumenten en tezamen met onze intentie worden de vibraties afgestemd op wat de betreffende persoon of groep nodig heeft.

Een klankhealing concert is een heel bijzondere belevenis en absoluut een aanrader om jezelf eens te trakteren op een reis in jouw onder- of boven bewustzijn. Een klankenbad waarin je je heerlijk kunt ontspannen. Omringt door liefdevolle klanken kom je helemaal in het Nu en ervaar je wat deze helende klanken met je kunnen doen.

Meenemen: luchtbed of tuinstoel kussens én een slaapzak of deken. Inloop concert is 09.30, het concert begint om 10.00 en het duurt ongeveer anderhalf uur.

Het aantal plaatsen is maximaal 16.
Voor meer info zie www.tashi-delek.nl of www.begin-nu.nl.                                      mail: paa.melis@gmail.com, WhatsApp: +31-(0)6-16772844

Tashi Delek © 2023