Tashi Delek

Energetische Healing

Door ons steeds drukker wordend bestaan en door toenemende druk van informatie en onze maatschappij bouwen we spanningen op. Deze verzamelen zich niet alleen in ons denken maar ook in ons lichaam. Onze organen zijn de accu’s van deze spanningen. Zei oma vroeger niet: “wat heb je op je lever” of “maak je niet dik” en “met de problemen van een ander in je maag zitten”.

Reiki is een behandelvorm die werkt met universele (Rei) energie (Ki) die daar waar de spanningen zitten deze oplossen. Je ervaart een stuk rust terug in je lichaam en in je geest.

Ik werk inmiddels 25 jaar met deze universele en energetische krachten en met de kracht die je zélf in je hebt. Ik ben geen tovenaar die iets kan wegnemen of kan toevoegen aan het zijn, maar kan je wel helpen om je blinde vlek te zien. Achter elke klacht schuilt kracht, eigen kracht. De muren die je beperken om jouw kracht te zien worden omver gegooid en als deze krachten losbarsten ontstaat self-healing. Iemand die lange tijd met verdriet of pijn kan rondlopen heeft haar of zijn krachten al lang getoond maar is er zich niet van bewust. Keer terug en maak opnieuw kennis met jezelf en je eigen ik. Dit wordt dan niet meer bepaald door anderen of door omstandigheden. Dan voel je opnieuw de grootsheid van je eigen bestaan.

dr usui

Tashi Delek © 2024