Tashi Delek

Healing-Reading

De druk van buitenaf en de informatiestroom die op ons netvlies verschijnt is de laatste jaren explosief gegroeid. Deze fase is voor de meesten onder ons best moeilijk, gezien het grote aantal en de snelheid van deze veranderingen.

De 'oude' energie├źn willen ons krampachtig vasthouden maar de nieuwe laten zich al steeds vaker zien.

Als dit voor jou spanningen, druk, uit balans raken of andere ongemakken voor je voeten gooit, voel je dan van harte welkom.

Mijn behandelingen zijn erop gericht dat je weer verbonden wordt met je intern gevoel door rust en acceptatie van je eigen lichaam, je drukke geest tot rust brengt  en dat je zo weer terug de leiding kunt nemen over je eigen leven, kortom genieten in en van het hier en NU.

Vooral in onzekere tijden is het belangrijk om onze weerstand op peil te houden en in balans te blijven. Hiervoor is een healing uitermate geschikt. De healing is ook op afstand of via Whatts'App videobellen mogelijk.

Scannende Handen
Ik werk niet volgens een vast plan maar kan voelen waar in het lichaam blokkades of aandachtspunten zitten en deze verwoorden zodat je hiermee verder kunt.

Een healing is uitermate geschikt voor:
- stress beheersing
- algemene vermoeidheid
- burn-out
- betere concentratie en beter slapen
- hoofdpijn
- fibromyalgie
- rug- arm- en nekklachten
- algemeen zelfvertrouwen

Tashi Delek © 2024